Inschrijfformulier

Door je hier in te schrijven word je lid van HVA. In de eerste twee weken van je lidmaatschap kun je zonder verplichting annuleren.Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Lidmaatschapsoort
   
Vrijwilligers
  Leden en ouders van jeugdleden verplichten zich tot een aantal vrijwilligerstaken (kantinedienst, host of the day en rijden bij uitwedstrijden van zoon/dochter). Daarnaast zet men zich in commissieverband in voor de vereniging of verricht men 2 maal per jaar een extra vrijwilligerstaak via het evenementenmenu in Lisa onder het motto "iedereen doet wat bij HVA".

 
   
   
   
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  Indien deze info niet verstrekt moet u contact opnemen met de ledenadministratie. Zonder deze info kunt u geen lid inschrijven. Vrijwilligers hoeven deze info uiteraard niet te verstrekken.

 
   
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
   
 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.