Nieuwsflash Jun
17

Rabobank trakteert

Nieuws afbeelding

De Rabobank bestaat 125 jaar en trakteert! Je kunt als jonge sporter van 10 t/m 20 jaar heel eenvoudig € 125,- van je contributie van de Rabobank terugkrijgen. 

Zoals iedere sport, heeft ook de Rabo Sportactie spelregels.

Voor wie?

  • Het Rabo SportCadeau is voor kinderen en jongeren van 10 tot en met 20 jaar.
  • Je kunt als ouder/wettelijk vertegenwoordiger deelnemen aan de Rabo Sportactie als je kind minimaal 10 jaar en maximaal 17 jaar is op het moment van de aanvraag.
  • Je kunt zelf deelnemen aan de Rabo Sportactie als je 18, 19 of 20 jaar bent op het moment van de aanvraag.

Wat is het?
 
Het Rabo SportCadeau is een eenmalige bijdrage van € 125 per persoon voor het sportlidmaatschap, indien vereniging is aangesloten bij het NOC*NSF.
 

Tot wanneer?

  • De Rabo Sportactie loopt van maandag 3 juni tot en met woensdag 31 juli 2024. We beoordelen je aanvraag binnen 3 maanden en laten je via e-mail weten of deze is goedgekeurd.
  • Is je aanvraag goedgekeurd? Gefeliciteerd! Je ontvangt daarna binnen 2 weken het Rabo SportCadeau van € 125 op je betaalrekening.

Hoe?

  • Open een betaal- en spaarrekening bij de Rabobank voor jezelf en je kind. Voor Kinderen van 18, 19 of 20 jaar hoe je zelf geen rekening te openen, dit kunnen ze eventueel ook zelf doen. Let op: als je al een rekening hebt, zie punt 2
  • Wanneer je de rekening geopend hebt of je hebt al een rekening bij de Rabobank ga dan naar de Rabo app en klik onderaan op "producten” en vervolgens "Rab SportActie”. Daar vind je dan alle benodigde informatie.
  • Geen app, ga dan naar https://www.rabobank.nl/

Voor kinderen tussen 10 en 17 jaar geldt dat ouders/verzorgers maximaal voor 3 kinderen een aanvraag kunnen doen. Dat moet steeds apart. Voor 18-,19 en 20-jarigen geldt dat ze dit zelf moeten doen.
 Maximaal 3 aanvragen per gezin.
 

TIP
 
Ga je een rekening openen als jongere, of heb je er al een, word dan ook meteen lid van de Rabobank, dat kan eenvoudige via de App (producten). Het is gratis en geeft geen verder verplichtingen, maar wel af en toe leuke voordelen.
 
 Lees de actievoorwaarden Rabo SportActie verder zelf goed door!
 

Zo kun je onze vereniging dan ook jaarlijks financieel ondersteunen door te stemmen. bij de Rabo ClubSupport actie, die start weer in september van dit jaar.


 Voor meer informatie kijk op: https://www.rabobank.nl/particulieren/sportactie

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsor

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18