Nieuwsflash Sep
22

Clubactie

Nieuws afbeelding

Vanaf zaterdag 23 september gaan we weer loten verkopen voor de Grote Club Actie! Help jij mee om onze clubkas te spekken en ga jij loten verkopen voor HVA? Dat zou ontzettend cool zijn.

Wist je dat je niet per sé langs de deuren hoeft te gaan, maar ook gemakkelijk online loten kunt verkopen? We rekenen op jouw hulp.

De boekjes liggen vanaf aanstaande zaterdag klaar in de kantine en kunnen door de teammanager opgehaald worden om aan de kinderen uit te delen. 

De boekjes moeten uiterlijk 11 november weer ingeleverd worden. Dit kan bij de brievenbus van HVA of de doorzichtige bak aan de muur voor de ingang van de kantine.
 
 Het verkoopboekje is al jaren een succesvolle verkoopmethode gebleken. Met het verkoopboekje verkoop je loten online via de QR-code of met pen via de machtigingsformulieren. Wist je dat je met je persoonlijke QR-code eenvoudig met telefoon online een lot verkopen. Ook kan je de QR-code scannen en de link delen aan iedereen aan wie je een lot wilt verkopen.
 

Voor degenen die de meeste loten verkopen zijn mooie prijzen te winnen, namelijk twee sweaters, twee t-shirts en een hockeystick. Tevens krijgen de best verkopende leden een medaille.
 
 Nieuw zijn de Superloten: iedereen die een Superlot aanschaft krijgt een HVA pas met of op zijn/haar HVA pas een tegoed van € 60. Een Superlot kost € 150 en dan heb je meteen 50 loten gekocht. Per saldo kost het 
€ 90 en per lot kost het nog geen  € 2 per lot.


bij vragen kan men terecht bij de penningmeester via via [email protected]