Nieuwsflash Mei
24

Super Sunday was echt Super!!

Nieuws afbeelding

De laatste Super Sunday leverde afgelopen zondag een geweldige wedstrijddag op.Vanaf het begin van de eerste wedstrijden was het gezellig op de tribune en in de kantine.

Van de wedstrijden van dames 1 en heren 1 zijn zelf foto’s gemaakt en spectaculaire drone beelden. Deze beelden en foto’s willen we gaan gebruiken als promotiemateriaal voor HVA.

Alle wedstrijden gewonnen door HVA

Wat heel leuk was, was dat alle wedstrijden gewonnen werden door HVA.

Dames A won de laatste wedstrijd van het seizoen met 7-1 van GHBS en eindigen de competitie knap als tweede.

Heren A wist in het laatste kwart het verschil te maken tegen Westerkwartier. HVA won met 5-1. Heren A heeft nog vier wedstrijden te spelen.

Dames 1 scoorde in het eerste kwart 2 keer. De 2-0 tussenstand betekende uiteindelijk ook de eindstand. Een mooi resultaat.

Heren 1 had het moeilijk in de eerste twee kwarten tegen Eelde en keek dan ook bij rust tegen een 1-0 achterstand aan. Na de pauze kwam HVA los en wist het in de twee resterende kwarten en won het met 4-1. Door deze overwinning heeft HVA nog steeds kans op het kampioenschap of op promotiewedstrijden.

Dames 2 scoorden tegen Dokkum er lustig op los. Dokkum werd met maar liefst 14-0 verslagen.

Naast de teams hebben de betrokken vrijwilligers, scheidsrechters, coaches, barbezetting en het publiek voor een onvergetelijke dag gezorgd.

De bijgevoegde foto’s zijn gemaakt door RODA-Fotografie.