Algemeen Aug
20

Uitnodiging! Start Lustrumjaar en Open dag op 31 augustus

Nieuws afbeelding

Zaterdag 31 augustus is het zover…. de start van ons lustrumjaar! Graag nodigen we alle leden, ouders en oud-leden uit voor een dag vol hockeyplezier en gezelligheid. Ook als je kennis wilt maken met onze mooie sport of gewoon een kijkje wilt nemen ben je van harte welkom. Op deze dag organiseren we namelijk ook onze open dag.

Wat gaan we allemaal doen?

Alle spelende leden komen deze dag op de foto voor het Jumbo hockeyalbum en daarnaast worden de teamfoto’s (inclusief coach en teammanager) gemaakt.

Voor de A,B en C jeugd organiseren we een shoot out competitie. Deze vindt plaats op het waterveld, direct na het maken van de teamfoto. Een lekkere warmdraaier voor de eerstvolgende wedstrijd.

We hebben een fantastische stormbaan, een springkussen voor de jongsten, suikerspinnen en is er voldoende qua eten en drinken. Een goede gelegenheid om na de zomer onder het genot van een hapje en drankje met elkaar bij te praten. 

Om 14.45 uur start de wedstrijd van onze Jongens B1 tegen Apeldoorn JB1. We zijn er trots op dat ze in de landelijke subtopklasse spelen. Kom ze allemaal aanmoedigen tijdens de eerste wedstrijd van dit seizoen!

We zien jullie graag allemaal op 
31 augustus.
Tot dan!

 

 

 

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18