HVA
dinsdag 26-9

De open dag van afgelopen zaterdag (23 september) was weer een groot succes. Een groot aantal kinderen bezocht de open dag en we hopen natuurlijk dat we een aantal van hen binnenkort als nieuw lid mogen verwelkomen.
Om nog wat meer in aanraki ...

vrijdag 22-9

Vanaf zaterdag 23 september gaan we weer loten verkopen voor de Grote Club Actie! Help jij mee om onze clubkas te spekken en ga jij loten verkopen voor HVA? Dat zou ontzettend cool zijn.
Wist je dat je niet per sé langs de deuren hoeft ...

woensdag 20-9

Jouw stem is geld waard! Met Rabo Clubsupport maken wij kans op een mooi geldbedrag voor onze club. De Rabobank investeert via Rabo Clubsupport een deel van haar winst in clubs en verenigingen door het hele land.   
Ben jij ...

zondag 10-9

Het is algemeen bekend dat de prijzen van producten en diensten in de afgelopen periode over de hele linie fors gestegen zijn. HVA ontkomt hier ook niet aan. Het bestuur is dan ook genoodzaakt om de prijzen in de kantine per heden te verhogen.
...

zaterdag 9-9

Schoonmaak Avond HVA


Op woensdagavond 27 september is er van 19:00 uur tot 20:30 uur de schoonmaakavond.
We willen op deze avond met het liefst zoveel mogelijk mensen het ...

dinsdag 18-7

Zaterdag 8 juli, tijdens het jubileumfeest, hebben we de kampioenen van afgelopen zaal- en veldseizoen gehuldigd. De volgende teams hebben een schaal in ontvangst genomen: JO16-2 veld MO-16-2 veld MO14-3 zaal MO16-1 zaal MO16-4 ...

dinsdag 16-5

In april organiseerden we een EHBO cursus voor trainers bij HVA. De cursus was vooral gericht op sportblessures, en ging in op wat te doen bij blessures en ongevallen op het veld. We hopen natuurlijk niet dat het gebeurt, maar het is fijn om goed voo ...