HVA / Sponsoring / Club van 100 - HVA

Club van 100 - HVA

Club van 100 animatie
Wij zijn erg blij dat wij mogen rekenen op een trouwe groep leden die HVA een warm hart toedraagt door jaarlijks een extra financiële bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze vereniging. De contributie van onze leden wordt besteed aan reguliere kosten, zoals onderhoud van het complex, materialen en trainers. De bijdrage van de Club van 100 maakt het mogelijk om iets extra's te doen voor onze vereniging en de leden en activiteiten te realiseren of investeringen te doen die zonder de steun van de Club van 100 niet mogelijk zijn. Om onze wensen te kunnen verwezenlijken zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Draag jij HVA ook een warm hart toe en wil je graag iets voor onze club betekenen, dan nodigen wij je van harte uit om lid te worden van de Club van 100!

Je downloadt hiervoor het digitale aanmeldformulier wat je eenvoudig in kunt vullen. Als je hiervoor de Gratis Adobe Acrobat Reader gebruikt, het formulier digitaal opslaat en dit mailt naar [email protected].

Doel van de Club van 100
De Club van 100 stelt jaarlijks een financiële bijdrage van €100,- ter beschikking aan HVA voor bijzondere aanschaffen, investeringen of activiteiten. Met het lidmaatschap van de Club van 100 hopen wij daarnaast extra betrokkenheid te creëren van de leden bij onze hockeyvereniging.

Met het 100-jarig bestaan van onze vereniging in het vooruitzicht (december 2019), hebben wij het streven om voor die tijd minimaal 100 leden te hebben in de Club van 100. Anders dan de naam doet vermoeden is er overigens geen limiet verbonden aan het aantal leden: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Waar wordt het geld aan besteed?
Voor de bijdrage van de Club van 100 zoekt HVA altijd een passende bestemming, waar de leden van onze club plezier aan kunnen beleven. Zowel het bestuur als de commissies van onze vereniging kunnen voorstellen aandragen, maar ook aan de leden van de Club van 100 wordt gevraagd om hierover mee te denken en ideeën aan te dragen.

Te denken valt aan:
• een inspeelveldje voor de jeugd;
• lockers voor keeperstassen;
• een ballenkanon;
• de aanschaf van nieuwe jasjes voor de jeugdleden.

Waarom lid worden?
Als private sponsor kun je een extra financiële bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze vereniging en heb je zelf instemmingsrecht in de besteding hiervan. Je levert een bijdrage aan de sociale en maatschappelijke functie van HVA, zodat onze clubleden en onze supporters meer geboden kunnen worden dan alleen de basis hockeyfaciliteiten. Jouw bijdrage wordt altijd zorgvuldig en nuttig besteed en wij zorgen ervoor dat jouw (bedrijfs)naam op een prominent bord in het clubhuis komt te staan.

HVA is een vereniging waar het sociale aspect een grote rol speelt en door lid te worden van de Club van 100 vergroot je bovendien je netwerk. Ook ontvang je als lid van de Club van 100 jaarlijks een attentie. Hierdoor krijgt je als lid van de Club van 100 ook iets van ons terug en profiteer je zelf ook een beetje mee!

Indien je direct besluit om minimaal vijf jaar lid te worden, dan is de bijdrage fiscaal aftrekbaar. De voorwaarden hiervoor zijn te vinden via deze link die verwijst naar de website van de belastingdienst.

Hoe kan ik lid worden?
Je downloadt het digitale aanmeldformulier wat je eenvoudig in kunt vullen. Als je hiervoor de gratis versie van Adobe Acrobat Reader gebruikt, kan dit digitaal inclusief ondertekening. Eenmaal ingevuld, mail je het formulier naar [email protected].

Lid worden kan aan het begin van elk seizoen, maar halverwege het seizoen instappen is ook mogelijk. De bijdrage bedraagt € 100,- per seizoen (of € 50,- indien je halverwege het seizoen ingestapt; daarna bedraagt de bijdrage € 100,- per seizoen).

Eveneens is er een reglement voor de Club van 100 opgesteld en digitaal beschikbaar.