HVA Hockey3daagse

woensdag 24 augustus 2016   |   09:30 - 16:00   |   Clubhuis geheel

 HVA Hockey 3-daagse


Van woensdag 24 augustus tot en met vrijdag 26 augustus 2016 vindt de tweede editie van de HVA Hockey 3-daagse plaats en ook deze zomer hebben wij weer een leuk programma samengesteld voor onze C, D, E en F-jeugd, waarbinnen wij verschillende (hockey)activiteiten aanbieden. De Hockey 3-daagse staat dit keer onder sportieve leiding van Sanne Kramer, Lex Woldring, Lotte Koster, Fleur Panhuis, Marijn Bakker, Tom de Vries, Frank Jelsema, Joost Walstra, Ian Eefting en Rick Borger.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma voor de C en D-jeugd is competitief ingestoken en zal meer gericht zijn op techniek. Binnen het programma voor de E en F-jeugd ligt de nadruk op recreatief samenspel. Indien zij daaraan de voorkeur geven, mogen spelers uit het tweede jaar E ervoor kiezen om mee te doen met het competitieve programma.

Op vrijdag zorgen we voor een leuke afsluiting van de HVA Hockey 3-daagse. Voor de ouder(s) van alle deelnemers wordt er om 17.00 uur een hockeyclinic georganiseerd, gegeven door Bas Kramer. Daarna zal er om 18.00 uur een ouder-kind toernooi gespeeld worden. We sluiten de dag af met een gezellige barbecue, waarbij ook de ouder(s), broertje(s) en zusje(s) welkom zijn. Op het aanmeldingsformulier kun je aangeven of je als ouder(s) meedoet met de hockeyclinic en/of het ouder-kind toernooi. Graag ook even aangeven met hoeveel volwassenen/kinderen jullie naar de barbecue komen.

Voor deelnemers van de C en D-jeugd bestaat er de mogelijkheid om op vrijdag na de barbecue te blijven overnachten in een eigen tent naast het clubgebouw. De volgende ochtend zal er voor ontbijt worden gezorgd.

page1image15024

Wanneer Tijdstip Kosten

Wat krijg ik

: woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 augustus 2016
: 09.00 - 16.00 uur (het betreft een dagkamp)
:
90 euro per deelnemer (+ 7,50 voor C en D-jeugd bij een overnachting van

vrijdag 26 augustus op zaterdag 27 augustus 2016
: drie fantastische dagen, een professioneel hockeyprogramma met diverse

(hockey)activiteiten, een T shirt en een leuk aandenken. De lunch, ranja en een afsluitende barbecue op vrijdag zijn ook inbegrepen.

We hebben ruimte voor 100 deelnemers. Vind je het leuk om mee te doen, geef je dan snel op! Daarbij geldt; wie het eerst komt, die het eerst maalt. Inschrijven kan tot uiterlijk 13 juli 2016. Vul het  aanmeldingsformulier in dat jullie via de mail hebben gekregen of Vraag het op bij [email protected] 

Betaling vindt plaats via automatische incasso of overboeking. De factuur wordt na aanmelding digitaal toegestuurd.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met Emmily Borger. Telefoon nummer: 06-38304251 of mail naar [email protected].

Let op: tijdens de HVA Hockey 3-daagse worden mogelijk foto's van uw kind(eren) gemaakt, welke op de website van HVA en / of Facebook worden geplaatst. Indien je hiertegen bezwaar hebt, wordt je verzocht om dit kenbaar te maken door hiervan aantekening te maken op het aanmeldingsformulier. 

 

Hoofdsponsor

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18